Grosir Masker Anesthesia Tipe Wanoja PVC Dijual

Wholesale Female PVC Type Anesthesia Mask For Sale

Pedaran pondok:

Topeng bius digunakeun pikeun nutupan duanana sungut sareng irung pasien, pikeun nganteurkeun gas, sareng / atanapi ubar bius inhalasi anu sanés sateuacan, salami, sareng saatos prosedur bius. Kusabab variasi ukuran sareng bentuk raray, sababaraha ukuran topéng anesthesia béda-béda aya.


Detil Produk

Tanda Produk

Kodeu Produk: BOT 123000

Aplikasi: pikeun netepkeun sareng ngajaga saluran napas dina kaayaan darurat.

Model: biasa sareng rotasi

Ukuran: ukuran 1, ukuran 2, ukuran 3, ukuran 4, ukuran 5, ukuran 6

Ukuranna

1

2

3

4

5

6

Panyambung

15mm

15mm

22mm

22mm

22mm

22mm

 

Dihaja Paké
The topeng raray PVC dirancang pikeun dipaké ku ventilator otomatis tur resuscitators manual.

Sorotan
Palang palastik pikeun fiksasi cangkéng
Cangkang transparan pikeun monitoring
Bantal lemes pikeun pas anu sampurna dina rupa

Fitur
1. Lateks Gratis, sasuai sareng sarat tina standar ISO
2. Didamel tina bahan kelas médis anu jelas sareng lemes, merenah pikeun dititénan;
3. Bantalan hawa mastikeun pasuryan anu pas, tanpa kabocoran;
4. Ukuran anu bénten-bénten sareng warna-disandi ring hooking pikeun gampang ngaidentipikasi ukuranana;
5. Standar konektor 22 / 15mm minuhan sarat ISO;
6. Anggoan panggunaan pikeun nyingkahan kontaminasi silang

Khususna
Dijieunna tina Phthalates bébas PVC, tiasa dialungkeun
Patuh kana Diréktif Déwan MDD / 93/42 / EEC ngeunaan Médis
Pakéan Topéng Pakai sacara bener sacara anatomis.
topeng raray anu dirancang khusus pikeun departemén bius.
Ogé cocog pikeun resuscitator sareng aplikasi sanés anu ngalibatkeun pangobatan oksigén.
- Pakét bentukna anatomi lemes pisan ngamungkinkeun segel ketat ku tekanan minimum anu diterapkeun
–Cengkepelan anu pas pikeun ukuran tangan anu béda-béda
-Crystal kubah jelas pikeun gampang niténan kaayaan pasien
- Disayogikeun sareng cingir warna pikeun warna idéntifikasi gancang sareng gampang tina ukuran;
- ring hook tiasa sacara gampil dipiceun upami henteu diperyogikeun
-All ukuran dikirimkeun masing-masing dipak dina transparan, gampang pikeun muka kantong.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali