Panyekel Top China PVC Nasal Airway / Nasopharyngeal Airway

Top Suppliers China PVC Nasal Airway /Nasopharyngeal Airway

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Kodeu Produk: BOT 128000

Perkenalan: Nasopharyngeal Airway mangrupikeun tabung anu didesain kanggo nyayogikeun jalan napas tina irung dugi ka faring posterior. Nasopharyngeal Airway tiasa nyiptakeun jalur patén sareng ngabantosan ngahalangan halangan saluran udara kusabab jaringan hypertrophic. Saluran napas Nasopharyngeal nyiptakeun jalan tol patén sapanjang jarak tabung. Nasopharyngeal Airway tiasa dikompromikeun upami saluran irung sempit sareng runtuh diameter jero saluran napas Nasopharyngeal sareng tiasa ogé dijalankeun dina tungtung distal. Patency mangrupikeun tujuan utami saluran napas Nasofaring. Oksigénasi tiasa ditingkatkeun ku ngagunakeun tiung irung dina saluran napas Nasopharyngeal. Oksigén ogé tiasa dikirimkeun ku ngajalankeun kanal hidung di jero saluran napas Nasopharyngeal

Aplikasi: dianggo pikeun mempermudah nguseup nalika perawatan intensif, anesthesia umum, sareng nyayogikeun jalan napas alternatip nalika darurat.

Ukuran: 3mm dugi 9mm sayogi;

Fitur
1. Dijieunna tina bahan kelas médis, sareng gratis latex;
2. permukaan lemes ngamungkinkeun sisipan gampang;
3. Tip bunderan pikeun kanyamanan pasién;
4. Cocog pikeun pasién anu bénten umur.

Saluran napas nasofaring dirancang pikeun gampang sisipan sareng kanyamanan sabar maksimum. Éta ngagampangkeun nyeuseup dina perawatan intensif, anesthesia umum sareng ogé nyayogikeun jalan tol alternatif salami prosedur darurat.

1. Jalan napas Nasopharyngeal didamel tina kelas médis PVC.
2. Sayogi kalayan DEHP GRATIS.
3. Pikeun manajemén ariway nasal.
4. Tiasa nganggo warna héjo gading bodas, biru atanapi transparan.
5. Tarompét langkung ageung sayogi.
6. Sadia kalayan CE, sertipikat ISO.

ukuran ID (mm)

Panjang (mm)

ukuran ID (mm)

Panjang (mm)

3.0

60

6.5

145

3.5

72

7.0

155

4.0

105

7.5

160

4.5

115

8.0

180

5.0

120

8,5

185

6.0

140

9.0

195


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali