Sensor SPO2 sareng suhu usik

  • Disposable Temperature Probe and Disposable SPO2 Sensor

    Pamakéan Suhu Panyabutan sareng Sensor SPO2 Pakai

    Disposable Temperature Probe Probe Produk BOT-B / BOT-D / BOT-Q Pambuka Panilitian suhu awak anu tiasa dianggo nganggo ciri fisik anu résistansi tina thermistor presisi tinggi di tungtung usik robih ku robihna suhu éksternal pikeun ngahubungkeun awak usik suhu ka monitor kalayan modul monitor suhu awak. Parobihan impédansi térmistor dirobih janten sinyal listrik sareng kaluaran ka monitor kanggo ngitung awak anu pakait ...