Perawat

  • Whole sale IV Cannula with Injection Port

    Seluruh dijual IV Cannula kalayan Port Injeksi

    Kateter intravena (IV kanula atanapi kateter véna periferal) nyaéta kateter (tabung alit, fléksibel) disimpen kana urat periferal (biasana dina panangan atanapi suku Pasien) dina urutan nginum obat atanapi cairan. Nalika dilebetkeun, garisna tiasa dianggo pikeun narik getih.

  • Factory Price Silicone Foley Catheter 3 ways

    Pabrik Harga Silikon Foley Catheter 3 cara

    Katéol Foley nyaéta katéin kemih anu cicing. Dingaranan Frederic Foley, ahli bedah anu mimiti ngarancang kateter, Foley mangrupikeun pipa anu kerung, fleksibel anu dilebetkeun kana kandung kemih ngalangkungan uretra. Pikeun pasién anu teu tiasa ngosongkeun kandung kemih ku seueur rupa-rupa alesan yén kalebet gaduh bius nalika dioperasi atanapi masalah kandung kemih éta sorangan, kateter foley ngamungkinkeun cikiih ngicur teras-terasan.