Pabrik Bius BIOTEK Ngagungkeun Hari Buruh Internasional

Pabrik bius BIOTEK urang bakal gaduh cuti 5 dinten ti kaping 1 Méi dugi ka 5 Méi, 2021, pikeun ngarayakeun Libur Dinten Buruh Internasional.

src=http___0.rc.xiniu.com_g2_M00_33_76_CgAGe1zH4XaAKvlNAAFl2jdKCk8947.jpg&refer=http___0.rc.xiniu

 


Waktos Post: Apr-30-2021