Warta

  • BIOTEK Anesthesia Factory Celebrating of International Labor Day
    Waktos Post: Apr-30-2021

    Pabrik bius BIOTEK urang bakal gaduh cuti 5 dinten ti kaping 1 Méi dugi ka 5 Méi, 2021, pikeun ngarayakeun Libur Dinten Buruh Internasional.   Maca deui »

  • About local anaesthesia
    Pos waktos: Apr-13-2021

    Pambuka Anesthesia lokal (anesthesia lokal) mangrupikeun metode pikeun samentawis ngahalangan konduksi saraf di daérah anu tangtu awak pikeun ngahasilkeun bius, anu disebut anesthesia lokal. Dibandingkeun sareng anesthesia umum, éta henteu pangaruh dina pikiran, sareng éta ogé tiasa ngagaduhan tingkat postope ...Maca deui »

  • Method of anesthesia
    Pos waktos: Apr-13-2021

    Numutkeun ruang lingkup sareng sifat pangaruh tina ubar bius, metode anesthesia ayeuna diklasifikasikeun sapertos kieu. (1) analgesia akupungtur sareng anesthesia bantu mangrupikeun metode anesthesia khusus anu dikembangkeun numutkeun pangalaman akupungtur sareng akupoints dina tradisional ...Maca deui »

  • Definition of anesthesia
    Pos waktos: Apr-13-2021

    Definisi mesin anesthesia nyaéta ngajantenkeun awak pasién atanapi bagianna samentawis kaleungitan perasaan nyeri. Definisi lengkep nyaéta ngajantenkeun awak pasién atanapi bagian saheulaanan kaleungitan eling sareng refleks ku cara naon waé, pikeun nampa pangobatan kalayan lancar, sareng quic ...Maca deui »