Tabung Médis Kelas Endotracheal Tube kalayan kateter nyeupan

Medical Grade PVC Endotracheal Tube with suction catheter

Pedaran pondok:

Tabung endotracheal didesain sareng catheter sedot, digabungkeun sareng fungsi tabung endotracheal sareng jalur sedot sasarengan, langkung merenah pikeun panggunaan klinis anesthesia.


Detil Produk

Tanda Produk

Kodeu produk: BOT107000
Aplikasi: dianggo pikeun ngajaga saluran saluran udara pasien nalika operasi anesthesia, sareng nyeuseup sékrési akumulasi dina rohangan sub-glottis.

Modél: modél biasa sareng bertulang sayogi

Ukuran: 5.0, 5.5, 6.0, 6.5, 7.0, 7.5, 8.0, 8.5 (mm)

Fitur
1. Nyeuseup séksi anu épéktip dina rohangan sub-glottis;
2. Bahan médis kelas pvc, gratis latex;
3. Kalayan desain port hisap;
4. Radio garis kabur ngaliwatan panjang pikeun sinar-x;
5. volume tinggi cuff tekanan low.

Ngeunaan sampel: umum bergelombang, dilegakeun, lancar, ko-aksial sareng dwi-dahan aya
Ngeunaan pamayaran: T / T sareng LC
Ngeunaan harga: Harga dugi ka mesen kuantitas.
Perkawis insoterm: EXW, FOB, CIF
Ngeunaan cara pangiriman: ku laut, ku hawa sareng ku karéta;
Ngeunaan waktos pangiriman: Éta gumantung kana jumlah urutan;

1. Sadia kalayan Murphy Eye & Magil Type
2. Sadia kalayan volume High, low pressure cuff & Low profile cuff & PU Cuff
3. Radiopaque: Ngidinan idéntifikasi jelas tina tabung dina gambar radiografi
4. Kawat koil (Ngan ukur bertulang): Ngaronjatkeun kalenturan, nyayogikeun résistansi anu efektif pikeun kinking
5. klep: mastikeun integritas cuff kontinyu
6. konektor 15mm: Sambungan anu dipercaya pikeun sadaya alat standar
7. Sayogi kalayan DEHP GRATIS
8. Sadia kalayan CE, sertipikat ISO.

ukuran ID (mm)

Panjang (mm)

6.0

285

6.5

295

7.0

305

7.5

315

8.0

330

8,5

330

9.0

330


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali