Bahan Médis Kelas 100ml 150ml 200ml Pca Sareng CBI Pompa Infus Pakai

Medical Grade Material 100ml 150ml 200ml Pca And CBI Disposable Infusion Pump

Pedaran pondok:

pompa infus disposable mangpaatkeun prinsip fisik anu sami: pangwatesan mékanis dina jalur aliran nangtukeun kagancangan cairan bertekanan. Pompa infusi anu tiasa dianggo tiasa dianggo di seueur daérah, kalebet perawatan bumi, PCA, analgesia epidural anu dikendali sabar, analgesia periferal kontinyu, analgesia epidural kontinyu, analgesia IV kontinyu, sareng aplikasi pediatrics. Kauntungan tina pompa infus pakai kaasup beurat entéh, ukuran alit, kesederhanaan panggunaan, mandiri tina catu daya éksternal, ngaleungitkeun kasalahan pemrograman, sareng disposability.


Detil Produk

Tanda Produk

Kodeu Produk: BOT102000

Aplikasi: dianggo pikeun analgesia pasca operasi, pangobatan nyeri kronis, tanaga henteu nyeri sareng pangobatan klinis sanés anu peryogi infus mikro-dosis kontinyu.

Jenis

Volume

Tingkat Aliran & PCA
BOT-801 (CBI) 100, 150, 200, 275ml 1,2,3,4,5ml / jam
BOT-802 (CBI + PCA) 100, 150, 200, 275ml 1,2,3,4,5ml / h PCA: 0,5ml / 15min
BOT-803 (CBI + Regulator) 100, 150, 200, 275ml 2,3,4,5ml / jam; 2,4,6,8ml / jam
BOT-804 (CBI + PCA + régulator) 100, 150, 200, 275ml 2,3,4,5ml / jam; 2,4,6,8ml / h PCA: 0,5ml / 15min

Fitur
1. Téhnik kontrol infus maju kalayan aliran stabil;
2. Otomatis ngaluarkeun gas di jero, pikeun nyegah padamelan rumit;
3. Desain nilai luar angkasa pikeun gampang suntikan sareng penanganan sareng hindarkeun kontra arus sareng inféksi nosokomial;
4. Filter-efisiensi tinggi sakaligus tiasa ngajauhan hawa, najis sareng baktéri;
5. Tabung khusus didamel tina bahan kelas médis, tanpa dibubarkeun sareng teu aya résiko karsinogenisitas;
6. Kalayan desain manusa pinter sareng portabel;
Pompa infus multi-rate aya sareng laju aliran ngarobih.

1. Pikeun pangobatan anu ngaleueutkeun klinis, panggunaan tunggal.
2. Éta nganggo kalenturan tina waduk silikon kanggo ngamungkinkeun kendali serelek minimal ngaliwatan kateter kapilér, dina raraga ngajamin kontinyu ese-nyeri anu épisién anu aman.
3. CBI + PCA: terusan + infusion kontrol diri
4. 100ml, 150ml, 200ml, 275ml opat ukuran sayogi
5. 2ml / hr — Laju aliran 10ml / jam laju aliran tipe anyar: 0-2-4-6-8-10-12-14ml / h
6. CBI & PCA
7. CE & ISO13485

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali