Anesthesia Lokal

  • Disposable surgical safe spinal epidural anesthesia kit CE

    Disposable bedah aman tulang tonggong anesthesia epidural kit CE

    Kit anesthesia disposable ngandung jarum epidural, jarum tulang tonggong sareng kateter épérpural ukuranana saluyu, kink tahan catheter anu masih strukturna kuat kalayan tip fléksibel ngajantenkeun panempatan catheter merenah. Résiko tina
    tusukan dura anu teu dihaja atanapi beueus bejana nyata dikirangan ku ujung kateter lemes sareng fleksibel.