Laringoskop

  • Disposable Video Laryngoscope for Intubation

    Laryngoscope Pidépat Pakai pikeun Intubasi

    Vdeo laryngoscopy mangrupikeun bentuk laringoskopi teu langsung dimana dokter henteu langsung mariksa laring. Sabalikna, laringna divisualkeun ku serat optik atanapi laringoskop digital (kaméra kalayan sumber cahaya) dilebetkeun sacara transnas (ngalangkungan irung) atanapi transorally (ngalangkungan sungut).

  • Disposable Laryngoscope

    Laryngoscope Pakai

    Mimiti diwanohkeun ku Sir Robert Macintosh sareng Sir Ivan Magill dina awal taun 1940an, Laryngoscope parantos mekar ti saprak didamel. Éta dituturkeun nyiptakeun tabung Endotracheal, Laryngoscope ngijinkeun aksés pikeun nyorong létah sareng nyayogikeun lampu pikeun ngamungkinkeun visualisasi vokal vokal pikeun panempatan saluran napas anu leres.