Jalan Masker Laryngeal

  • Disposable double lumen laryngeal mask airway and silicone lma for anesthesia

    Jalan tol masker laryngeal topeng tiasa dianggo sareng jalan silikon pikeun bius

    Laryngeal mask airway mangrupikeun alat saluran napas supraglottic anu dikembangkeun ku Archie Brain, MD sareng diwanohkeun kana prakték klinis di 1988. Dr Brain ngajelaskeun alat salaku "alternatif pikeun boh tabung endotracheal atanapi face-mask kalayan ventilasi tekanan spontan atanapi positip. Jalan udara topeng laringn dua-lumen dirancang sareng duanana lumen tina sedotan sareng ventilasi.

  • Laryngeal Mask Airway (Silicone)

    Jalan Masker Laringnal (Silikon)

    Laryngeal mask airway mangrupikeun alat saluran napas supraglottic anu dikembangkeun ku Dr. Brain sareng diwanohkeun kana prakték klinis di 1988. Dr Brain ngajelaskeun alat salaku "alat alternatip pikeun bakung endotracheal atanapi mask-face sareng ventilasi tekanan spontan atanapi positip. Jalan tol topéng laring diwangun tina bahan baku silikon tingkat médis, gratis latex.

  • Laryngeal Mask Airway (Reinforced)

    Jalan Masker Laryngeal (Nguatkeun)

    Laryngeal mask airway mangrupikeun alat saluran napas supraglottic anu dikembangkeun ku Archie Brain, MD sareng diwanohkeun kana prakték klinis di 1988. Dr Brain ngajelaskeun alat salaku "alternatif pikeun boh tabung endotracheal atanapi face-mask kalayan ventilasi tekanan spontan atanapi positip. Jalan tol topéng laring parantos nyata ningkat kanyamanan sareng kasalametan manajemén saluran napas saalam dunya.
    Jalan tol topeng laryngeal bertulang fleksibel sareng kawat spiral tingkat médis dina jero tabung utami, henteu aya kinking.

  • Laryngeal Mask Airway (PVC)

    Jalan Masker Laryngeal Mask (PVC)

    Laryngeal mask airway mangrupikeun alat saluran napas supraglottic anu dikembangkeun ku Dr. Brain sareng diwanohkeun kana prakték klinis di 1988. Dr Brain ngajelaskeun alat salaku "alat alternatip pikeun bakung endotracheal atanapi mask-face sareng ventilasi tekanan spontan atanapi positip. Jalan tol topéng laring tina bahan baku pvc kelas médis, gratis latex.