Jalan Masker Laringnal (Silikon)

Laryngeal Mask Airway (Silicone)

Pedaran pondok:

Laryngeal mask airway mangrupikeun alat saluran napas supraglottic anu dikembangkeun ku Dr. Brain sareng diwanohkeun kana prakték klinis di 1988. Dr Brain ngajelaskeun alat salaku "alat alternatip pikeun bakung endotracheal atanapi mask-face sareng ventilasi tekanan spontan atanapi positip. Jalan tol topéng laring diwangun tina bahan baku silikon tingkat médis, gratis latex.


Detil Produk

Tanda Produk

Kodeu Produk: BOT108000
Aplikasi: dianggo pikeun bius klinis, pertolongan pertama sareng pasién anu kedah geuwat netepkeun saluran pernapasan nalika resusitasi.

Ukuran: 1 #, 1.5 #, 2 #, 2.5 #, 3 #, 4 #, 5 #

Fitur
1. Pikeun panggunaan tunggal hungkul;
2,100% bahan silikon kelas médis;
3. silikon cuff pikeun sealing alus tur lemes;
4. Inflasi klep tiasa warna disandi.
5. Sadaya ukuran anu sayogi pikeun pasién anu beuratna;
6. Didamel tina silikon kelas médis
7. Pikeun desain panggunaan tunggal, henteu tiasa dirobih otomatis
8. Nawiskeun segel tekanan rendah sakitar inlet laring sareng ngantunkeun ventilasi tekanan positip hipu
9. Nyababkeun kirang nyeri sareng batuk tibatan tabung trakea
10. Operasi langkung gampang pikeun dilebetkeun, operasi hiji-hiji tiasa
11. Populer sareng seueur dianggo dina operasi kasus unggal dinten
12. Jenis bertulang sareng spiral kawat stainless sayogi upami diperyogikeun
13. Bar anti utah anu dirancang dina cuff sayogi.

Perkenalan Singkat
1. barang ieu didamel tina silikon dina kelas médis, diwangun ku tabung Airway, topéng laring, konektor, tabung Inflating, Valve, Pilot balloon, deflating flake (upami aya), annectent back
2. barang ieu, Pakai silikon Laryngeal Mask Airway tunggal dianggo, dianggo dina ubar bius sareng ubar darurat pikeun manajemén saluran napas.
3. Barang ieu diwangun ku tabung anu nganggo cuff inflable anu dilebetkeun kana pharynx.
4. Éta ogé manpaat dina kaayaan dimana manipulasi sirah atanapi beuheung pikeun mempermudah intubasi endotracheal sesah.
5. Kami sanggup ngahasilkeun barang ieu janten sareng desain bar antit-vomit.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali