Intubasi Kateter

  • Double Lumen Endotracheal Tube

    Ganda Lumen Endotracheal Tube

    Tabung ganda-lumen (DLT) mangrupikeun tabung endotracheal anu dirancang pikeun ngasingkeun bayah sacara anatomis sareng fisiologis. Tabung dua lumen (DLT) mangrupikeun tabung anu paling sering dianggo pikeun masihan ventilasi mandiri pikeun tiap paru-paru. Ventilasi hiji-paru (OLV) atanapi isolasi paru-paru mangrupikeun pisah mékanis sareng fungsional tina 2 paru-paru pikeun ngamungkinkeun ventilasi selektif ngan ukur hiji paru. Paru-paru sanés anu sanés diventilasi pasipasi deflates atanapi digusur ku ahli bedah pikeun mempermudah paparan operasi pikeun operasi sanés jantung dina dada sapertos prosedur dada, esofagus, aorta sareng tulang tonggong. Kegiatan ieu marios panggunaan DLT, indikasi na, kontraindikasi, sareng komplikasi dina bedah toraks.

  • Medical Grade PVC Endotracheal Tube with suction catheter

    Tabung Médis Kelas Endotracheal Tube kalayan kateter nyeupan

    Tabung endotracheal didesain sareng catheter sedot, digabungkeun sareng fungsi tabung endotracheal sareng jalur sedot sasarengan, langkung merenah pikeun panggunaan klinis anesthesia.

  • Top Suppliers China PVC Nasal Airway /Nasopharyngeal Airway

    Panyekel Top China PVC Nasal Airway / Nasopharyngeal Airway

    Kodeu Produk: BOT 128000 Perkenalan: Nasopharyngeal Airway mangrupikeun tabung anu didesain kanggo nyayogikeun jalan napas tina irung dugi ka faring posterior. Nasopharyngeal Airway tiasa nyiptakeun jalur patén sareng ngabantosan ngahalangan halangan saluran udara kusabab jaringan hypertrophic. Saluran napas Nasopharyngeal nyiptakeun jalan tol patén sapanjang jarak tabung. Nasopharyngeal Airway tiasa dikompromikeun upami saluran irung sempit sareng runtuh diameter jero saluran napas Nasopharyngeal sareng tiasa ...
  • Disposable Sterile Tracheostomy Tube With Cuff

    Panyandakan Tube Stéstostil Tracheostomy Kalayan Cuff

    Tabung tracheostomy digunakeun pikeun mempermudah administrasi ventilasi tekanan-positip, pikeun nyayogikeun saluran napas patén di pasién anu rawan halangan saluran udara luhur, sareng kanggo nyayogikeun saluran pernapasan anu langkung handap pikeun ngabersihan jalan napas. Éta sayogi dina sababaraha rupa ukuran sareng gaya.

  • Medical Grade Pvc Tracheal Tube price

    Harga Médis Pvc Tracheal Tube harga

    Tabung endotracheal mangrupikeun tabung palastik fléksibel anu disimpen ngalangkungan sungut kana trakea (pipa angin) pikeun ngabantosan pasién pikeun napas. Tabung endotracheal teras disambungkeun kana ventilator, anu nganteurkeun oksigén kana bayah. Prosés ngalebetkeun tabung disebat intubasi endotracheal.

  • Tracheal tube with Guide wire disposable reinforced endotracheal tube

    Tabung tracheal sareng kabel Guide tiasa nganggo tabung endotracheal bertulang

    Tabung endotracheal bertulang didasarkeun kana tabung endotracheal. Éta parantos dikuatkeun cinyusu dilebetkeun kana tabung, sareng kateter anu dilebetkeun kana trakea supados tujuan utami netepkeun sareng ngajaga saluran napas patén sareng pikeun mastikeun patukeur oksigén sareng karbon dioksida anu saé.

  • Disposable Nasal Preformed Cuffed Endotracheal Tube

    Pakai Hidung Preformed Cuffed Endotracheal Tube

    Tabung Endotracheal Preformed didesain pikeun ngarahkeun sirkuit anesthesia jauh ti lapangan operasional - boh dina kranial atanapi dina arah caudal. Tabung Endotracheal Preformed sayogi dina rupa-rupa konfigurasi kalebet pediatric sareng versi sawawa.

  • Disposable Oral Guedel Oropharyngeal Airway

    Pakéan Lisan Guedel Oropharyngeal Airway

    Jalan tol Oropharyngeal (ogé katelah saluran napas lisan, OPA atanapi jalan tol pola Guedel) mangrupikeun alat médis anu disebat saluran napas anu dianggo pikeun ngajaga atanapi muka saluran udara pasien. Éta ngalakukeun ieu ku cara nyegah létah tina nutupan epiglottis, anu tiasa nyegah jalma tina napas.