Hot sale Hme filter anesthesia sareng sistem pernapasan

Hot sale Hme filter anesthesia and breathing system

Pedaran pondok:

Panas sareng saringan pertukaran uap dimaksudkeun pikeun ngagentos fungsi pemanasan, pelembab sareng panyaringan normal tina saluran udara luhur nalika struktur ieu dipotong salami anesthesia sareng perawatan intensif.


Detil Produk

Tanda Produk

Kodeu Produk: BOT 111000

Aplikasi: dianggo pikeun nyaring partikel dina jero hawa anu diventilasi ku mesin bius sareng mesin pernapasan.

Jenis: Lempeng sareng Sudut

Model: Dewasa sareng murangkalih

Fitur
1. Médis-grade bahan baku kualitas luhur pikeun cangkang luar;
2. Nyaring-efisiensi tinggi saringan sareng asor;
3. Sealing anu saé, résistansi aliran napas anu handap sareng rohangan paéh alit;
4. Cocog pikeun mesin pernapasan sareng anesthesia kalayan mérek anu béda;
5. Pikeun panggunaan hungkul, pikeun nyingkahan inféksi silang.
6: Tiasa nyambung kana sagala jinis tabung anu dirancang ISO.
7. Résistansi Napas Rendah.
8. Blok partikel, baktéri sareng patogén sanés dina bius sareng sirkuit pernapasan tina lebet kana sistem pernapasan.
9: Henteu kedah panas sareng beueus.
10. Manjangkeun bunderan hirup.
11. Luer Port na Cap.
12. Sampel gratis tiasa disayogikeun
13. VFE≥99.999% BFE≥99.999%

Spésifikasi
Pakai Napas Saring
Saringan Uap Panas Uap (HMEF)
Pabrikan Saringan HME
CE & ISO13485 bijil
Kontrol Kualitas Saé & Harga Resonable

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali