Réspirasi Sirkuit Napas Gandakan Tiup anu Tiup

Expandable Breathing Circuit Double Swivel Catheter Mount

Pedaran pondok:

alat panyambung anu dianggo dina sirkuit pernapasan anu ngagaduhan hiji tungtung sabar sareng tungtung mesin. Éta dianggo dina sirkuit ventilator, sistem navigasi anesthesia, sareng sajabana. Éta ngandung konektor universal 15 mm, dihubungkeun sareng tungtung pasién. Tungtung mesin anu sanés nyambung kana konektor Y tina sistem navigasi ventilator atanapi anesthesia. Utamana dipaké pikeun gaduh kalenturan sareng sirkuit sareng nyingkahan kinking sirkuit sareng Halangan sirkuit. Éta mekarkeun sareng nahan jabatan normal na. Awak lumen digulung pikeun ngalegaan sareng nabrak sareng tiasa nahan sakumaha anu urang peryogikeun. Tabrakan sareng Ngirangan panjang dipasang kateter ngirangan rohangan maot tina circuit pernapasan pasién. Dipaké dina workstation anesthesia sareng dina ventilator


Detil Produk

Tanda Produk

Kodeu Produk: BOT 126000

Aplikasi
Dipaké pikeun nyambungkeun alat pernapasan nalika bius.

Modél: umum bergelombang, lancar sareng tiasa dilegakeun sayogi.

Fitur
1. Kelenturan tinggi nalika prosedur operasional sareng klinis nalika manuver sabar tiasa diperyogikeun;
2. Jembar siku tetep atanapi swivel nganggo atanapi henteu nganggo palabuhan nyayogikeun kalenturan pikeun manajemén saluran napas pasién dina sadaya kaayaan klinis;
3.22F atanapi konektor tungtung 15MM pikeun pas anu aman pikeun sadaya potongan Y anu minuhan standar anu disatujuan.

- Tujuanana dipasang kateter nyaéta pikeun ngirangan séréd kana tabung endotracheal atanapi topéng laring ku mindahkeun beurat sistem pernapasan jauh ti pasién.
- Jenis tabung: bergelombang, tiasa dilegakeun sareng lemes-bérés
- Jinis panyambungna: Siku, Puting ganda sareng atanapi henteu nganggo cap Elastometic, jst luer-lock.
- Cocog pikeun panggunaan anesthesia, respiratory and resuscitator.
- Gaduh ukuran anu bénten, cocog pikeun murangkalih sareng déwasa.

Ngeunaan kontrol kualitas
Kualitas mangrupikeun kahirupan pabrik urang. Kami gaduh inspektur dina postingan anu béda, sareng aya sababaraha inspektur sateuacan dipak kanggo kéngingkeun produk anu kualitas.

Ngeunaan lokasi pabrik sareng pabrik ngadatangan
Pabrik biotek perenahna di kota Nanchang, Propinsi Jiangxi, Cina. Éta sakitar 1 jam ku hiber atanapi 3 jam ku karéta gancang-gancang ti Shanghai, Kami tiasa ngajemput anjeun upami anjeun peryogi,
Wilujeng sumping ka pabrik urang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali