Ganda Lumen Endotracheal Tube

Double Lumen Endotracheal Tube

Pedaran pondok:

Tabung ganda-lumen (DLT) mangrupikeun tabung endotracheal anu dirancang pikeun ngasingkeun bayah sacara anatomis sareng fisiologis. Tabung dua lumen (DLT) mangrupikeun tabung anu paling sering dianggo pikeun masihan ventilasi mandiri pikeun tiap paru-paru. Ventilasi hiji-paru (OLV) atanapi isolasi paru-paru mangrupikeun pisah mékanis sareng fungsional tina 2 paru-paru pikeun ngamungkinkeun ventilasi selektif ngan ukur hiji paru. Paru-paru sanés anu sanés diventilasi pasipasi deflates atanapi digusur ku ahli bedah pikeun mempermudah paparan operasi pikeun operasi sanés jantung dina dada sapertos prosedur dada, esofagus, aorta sareng tulang tonggong. Kegiatan ieu marios panggunaan DLT, indikasi na, kontraindikasi, sareng komplikasi dina bedah toraks.


Detil Produk

Tanda Produk

Kodeu Produk: BOT 109000

Aplikasi: pikeun aerating paru-tunggal (sinkronisasi sareng non-sinkronisasi) dina operasi toraks atanapi penderita gravitasi.

Ukuran: 28FR, 32FR, 35FR, 37FR, 39FR, 41FR

Ketik: sisi kénca sareng sisi katuhu

Fitur
1. Bahan médis kelas PVC;
2. volume luhur cuff tekanan low;
3. Kalayan konektor multifungsi;
4. Double cuff sareng desain lumen dobel;
5. Desain khusus tabung tekanan rendah sareng cuff bronchial tiasa ngabantosan ngirangan ésion mukoca.
6. Balon pilot sareng cuff bronchial gaduh warna anu sami, anu tiasa ngabantosan posisi tabung.
7. Katéter sedot kahak: aya 3 kateter, 2 lulusan ngabantosan nangtoskeun posisi anu pasti nguseup kahak, anu kénca ngabandungan kahak dina sungut.
8. Konpigurasikeun konektor putar: éta nyambungkeun ventilator ku ganda-lumen bronchial be, berkat konektor swivel, posisi ventilator fleksibel.

Ngeunaan sampel: umum bergelombang, dilegakeun, lancar, ko-aksial sareng dwi-dahan aya
Ngeunaan pamayaran: T / T sareng LC
Ngeunaan harga: Harga dugi ka mesen kuantitas.
Perkawis insoterm: EXW, FOB, CIF
Ngeunaan cara pangiriman: ku laut, ku hawa sareng ku karéta;
Ngeunaan waktos pangiriman: Éta gumantung kana jumlah urutan;

1.Damel kelas médis PVC, Jelas sareng lancar
2. volume tinggi, cuff tekanan low ngajaga sealing alus
3. Soca murphy pikeun nyegah halangan réparasi lengkep
4. Ngaran mérek: Biotek & OEM
5. Dilengkepan 1 gaya, 1 konektor saklar sareng 2 katét nyeuseup.
6. Dipaké pikeun ventilasi hiji-paru, dina OPS tina bronchus, operasi thoracic jst.
7. kénca-sisi sareng sisi-katuhu aya.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali