Laryngoscope Pidépat Pakai pikeun Intubasi

Disposable Video Laryngoscope for Intubation

Pedaran pondok:

Vdeo laryngoscopy mangrupikeun bentuk laringoskopi teu langsung dimana dokter henteu langsung mariksa laring. Sabalikna, laringna divisualkeun ku serat optik atanapi laringoskop digital (kaméra kalayan sumber cahaya) dilebetkeun sacara transnas (ngalangkungan irung) atanapi transorally (ngalangkungan sungut).


Detil Produk

Tanda Produk

Kodeu Produk: BOT-VL 600

Aplikasi: dianggo pikeun intubasi saluran napas rutin sareng sesah dina anesthesia klinis sareng nyalametkeun darurat.

Fitur

Beurat

< 350g

Waktos damel

≥200 menit

Témbongkeun Kristal Cair

Ukuranna

3,5 inci

Sudut Sawah

≥60 °

Sudut Pandang

0 ± 10 °

Sudut Puteran

220 ° (Hareup / Deui)

        (Luhur / Handap)

180 ° (Kénca / Katuhu)

Indéks Rendering Warna

Ra ≥74 %

Rasio Resolusi

≥3,72 lp / mm

Kaméra

CMOS > 2,0 Juta Piksel

Pencahayaan

LED ≥ 800 LUX

Batré

Jenis

Batré Litium anu tiasa Diisi ulang

Sasayogian tanaga

DC 3.7V

Ngecas Times

≥300

Durasi Ngecas

< 8h

Input carjer

100 ~ 240V , 50 / 60Hz 0.2A

Kaluaran Charger

5V , 1A

Kapasitas

3200mAh

Fitur Utama
Mesin ieu ngagaduhan kaunggulan desain novél, penampilan anu saé, ukuran alit, portabilitas, fungsi lengkep sareng panggunaan saderhana.
Mesin ieu mangrupikeun laringoskop visual médis anu ngahijikeun fungsi, portabilitas, kepraktisan, daya tahan sareng luhur
Konfigurasi, éta didesain khusus pikeun nurani jalma! Mangrupikeun alat pengajaran anu ideal pikeun bantuan rumah sakit, klinis
aplikasi sareng intubasi trachea kalungguhan-in pengajaran.
1. Kalayan presisi tinggi, prosés manufaktur kapang pinuh, tulangan stainless steel, henteu gampang
pikeun ngaruksak, umur panjang jasa;
2. Kalayan layar tampilan warna 3 inci TFT, rotasi sudut ageung luhur sareng ka handap, kénca sareng katuhu;
3. mesin ngadopsi batré lithium kapasitas tinggi diimpor, awét pikeun langkung ti 300 menit;
4. Kalayan gambar, video, beku sareng fungsi sanésna, sareng tiasa nyimpen sareng ngekspor;
5. Fungsi anti kabut dual anu unik, nyaéta, kabuka sareng panggunaan, henteu preheating, intubasi tanpa buta
Daérah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali