Pamakéan Suhu Panyabutan sareng Sensor SPO2 Pakai

Disposable Temperature Probe and Disposable SPO2 Sensor

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Pamakéan Suhu Panyabutan

Kodeu Produk
BOT-B / BOT-D / BOT-Q

Bubuka
Panilitian suhu awak anu tiasa dianggo nganggo ciri fisik anu résistansi tina thermistor presisi tinggi dina tungtung usik robih sareng robih suhu luar pikeun nyambungkeun usik suhu awak kana monitor kalayan modul monitor suhu awak. Parobihan impédansi térmistor dirobih janten sinyal listrik sareng kaluaran ka monitor kanggo ngitung nilai suhu awak anu saluyu. Departemén anu disarankeun: ruang operasi, ruang darurat, ICU; departemén umum meryogikeun pangukuran suhu anu teras-terasan.

Aplikasi
C
onnected kalayan monitor, pikeun ngukur suhu esophagus, réktum sareng irung.

Fitur
1. Lemes, lemes, gampang dianggo, pikeun nyegah inféksi silang;
2. Énergi katahanan siklus termal;
3.Min usik tiasa ngukur suhu anu akurat.
4. Usik anu dipasang tiasa ngajaga suhu pikeun ngajadi akurasi anu langkung luhur.

Panyimpenan SPO2 Sensor

Kodeu Produk
BOT-DS-A / BOT-DS-P / BOT-DS-I / BOT-DS-N

Bubuka
SPO2 sénsor dianggo pikeun pangukuran noninvasive kontinyu sareng ngawaskeun jenuh oksigén sareng laju pulsa saatos nyambung kana monitor multi parameter atanapi pulsa oksimeter. Persentase oksigén sareng hemoglobin dina getih tiasa ngagambarkeun eusi oksigén dina sistem sirkulasi getih manusa sareng nunjukkeun naha aya anoxia atanapi gangguan mikrocirculasi. Prinsip pangukuran: cara ngukur ayeuna nyaéta ngagunakeun sénsor fotoéléktrik jari. Nalika ngukur, sénsérna ngan ukur kedah dilebetkeun kana ramo manusa. Ramo digunakeun salaku wadah transparan pikeun hemoglobin, sareng lampu beureum kalayan panjang gelombang 660 nm sareng 940 nm anu dianggo nm lampu caket-infra merah dianggo salaku sumber cahaya pikeun ngukur intensitas konduksi cahaya ngalangkungan ranjang jaringan kanggo ngitung hemoglobin konsentrasi sareng jenuh oksigén getih. Instruménna tiasa ningalikeun jenuh oksigén getih awak manusa.

Aplikasi
Dipaké pikeun ngukur sareng ngawas jenuh oksigén sareng tingkat nadi.

Fitur
1. Anggoan hungkul, pikeun nyegah inféksi silang;
Kualitas 2.Top, non-toksik, anti gangguan, kabel lemes sareng awét;
3. Kalayan akurasi tinggi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali