Jalan tol masker laryngeal topeng tiasa dianggo sareng jalan silikon pikeun bius

Disposable double lumen laryngeal mask airway and silicone lma for anesthesia

Pedaran pondok:

Laryngeal mask airway mangrupikeun alat saluran napas supraglottic anu dikembangkeun ku Archie Brain, MD sareng diwanohkeun kana prakték klinis di 1988. Dr Brain ngajelaskeun alat salaku "alternatif pikeun boh tabung endotracheal atanapi face-mask kalayan ventilasi tekanan spontan atanapi positip. Jalan udara topeng laringn dua-lumen dirancang sareng duanana lumen tina sedotan sareng ventilasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Kodeu Produk: BOT108002

Aplikasi: dianggo pikeun bius klinis, pertolongan pertama sareng pasién anu kedah geuwat netepkeun saluran pernapasan nalika resusitasi.

Ukuran: 3 #, 4 #, 5 #

Fitur
1.Drainage lumen pikeun fungsi nyeuseup anu langkung saé;
2. liang Inflasi di jero tabung pikeun operasi gampang;
3. Desain YouTube langkung cocog sareng struktur fisiologis manusa;
4. Cocog sareng MRI.

5. Transisi lancar antara tabung sareng cuff tiasa ngirangan trauma intubasi
6. Intubasi gampang kusabab tabung melengkung preformed, saluyu sareng struktur saluran napas pasién
7. Segel anu aman pikeun cuff lemes anu didamel tina silikon cair janten bentukna adaptasi sareng kontur daérah orofaring
8. tabung utama didamel tina silikon padet kualitas luhur kalayan katahanan tiasa ngirangan résiko naksir atanapi oklusi

Ngeunaan sampel: umum bergelombang, dilegakeun, lancar, ko-aksial sareng dwi-dahan aya
Ngeunaan pamayaran: T / T sareng LC
Ngeunaan harga: Harga dugi ka mesen kuantitas.
Perkawis insoterm: EXW, FOB, CIF
Ngeunaan cara pangiriman: ku laut, ku hawa sareng ku karéta;
Ngeunaan waktos pangiriman: Éta gumantung kana jumlah urutan;

Kauntungannana
1. Operasi gampang, intubasi anu épéktip, hemodynamics stabil, kirang dosis ubar induksi, sareng kamungkinan minimal komplikasi.
2. Bahan bahan silikon médis, kalayan kinerja panyegelan anu hadé;
3. Ngahindaran tina kembung sareng regurgitasi lambung.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali