Pakét Catheter Tengah Venous Central

  • Disposable Central Venous Catheter Kit (mini tray)

    Paké Kit Catéter Venous Central (dulang mini)

    Upami anjeun peryogi perawatan kanggo waktos anu lami, anjeun tiasa nampi anu disebat kateter vena pusat. Disebut ogé garis pusat. Garis CVC ogé tabung ipis, tapi éta langkung lami tibatan IV biasa. Biasana lebet kana urat ageung dina panangan atanapi dada anjeun. Kit kateter urat pusat diwangun ku kateter véna pusat sareng bagian sanésna pikeun panggunaan klinis.