Sirkuit Napas Pakai

  • Disposable Breathing Circuit

    Sirkuit Napas Pakai

    Sirkuit pernapasan ngahubungkeun pasién kana mesin bius. Seueur desain sirkuit anu sanés parantos dikembangkeun, masing-masing kalayan tingkat tingkat efisiensi, genah, sareng kompleksitas.

  • Expandable Breathing Circuit Double Swivel Catheter Mount

    Réspirasi Sirkuit Napas Gandakan Tiup anu Tiup

    alat panyambung anu dianggo dina sirkuit pernapasan anu ngagaduhan hiji tungtung sabar sareng tungtung mesin. Éta dianggo dina sirkuit ventilator, sistem navigasi anesthesia, sareng sajabana. Éta ngandung konektor universal 15 mm, dihubungkeun sareng tungtung pasién. Tungtung mesin anu sanés nyambung kana konektor Y tina sistem navigasi ventilator atanapi anesthesia. Utamana dipaké pikeun gaduh kalenturan sareng sirkuit sareng nyingkahan kinking sirkuit sareng Halangan sirkuit. Éta mekarkeun sareng nahan jabatan normal na. Awak lumen digulung pikeun ngalegaan sareng nabrak sareng tiasa nahan sakumaha anu urang peryogikeun. Tabrakan sareng Ngirangan panjang dipasang kateter ngirangan rohangan maot tina circuit pernapasan pasién. Dipaké dina workstation anesthesia sareng dina ventilator