Sirkuit Napas Pakai

Disposable Breathing Circuit

Pedaran pondok:

Sirkuit pernapasan ngahubungkeun pasién kana mesin bius. Seueur desain sirkuit anu sanés parantos dikembangkeun, masing-masing kalayan tingkat tingkat efisiensi, genah, sareng kompleksitas.


Detil Produk

Tanda Produk

Kodeu Produk: BOT124000

Aplikasi
dipaké babarengan sareng ubar bius, mesin pernapasan, alat pelembab, sareng atomizer, pikeun ngawangun saluran pernapasan pikeun pasién.
Model: umum bergelombang, tiasa dilegakeun, lancar, ko-aksial sareng dwi-dahan

Fitur
1. Lemes, fleksibel sareng hawa ketang;
2. Sadayana panjang sareng modél sayogi;
3. Ukuran pinuh konektor sareng tabung penyuluhan anu sayogi;
4. Cocog pikeun napas sareng mesin bius kalayan mérek anu béda.

Sirkuit Napas Anesthesia
1. beuratna kirang ti dua-dahan sirkuit, ngirangan torsi dina jalan napas pasién.
2. Sareng hiji dahan tunggal, nawiskeun langkung fleksibilitas nalika dianggo salaku sirkuit angkutan sareng dina OR.
3. panyambungna standar (15mm, 22mm).
4. Dijieunna tina bahan EVA, fleksibel pisan; garis sampling gas tiasa napel di luar sirkuit. Kualitas luhur.
5. Ngaropea spésipikasi anjeun: sirkuit pernapasan urang tiasa disaluyukeun kalayan panjang, sareng dilengkepan ku Cai Jebakan,
Breathing Bag (latex atanapi latex-free), Filter, HMEF, Catheter Mount atanapi Anesthesia Mask, sareng sajabana Upami anjeun ngagaduhan sarat anu khusus,
pls ngahubungan kami.

Spésifikasi (KTP)

Catetan

22mm

Sawawa

15mm

Murangkalih

10mm

Neonatal


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali