Saringan Sistem Napas

  • Hot sale Hme filter anesthesia and breathing system

    Hot sale Hme filter anesthesia sareng sistem pernapasan

    Panas sareng saringan pertukaran uap dimaksudkeun pikeun ngagentos fungsi pemanasan, pelembab sareng panyaringan normal tina saluran udara luhur nalika struktur ieu dipotong salami anesthesia sareng perawatan intensif.

  • Best quality Bacterial filter BV filter

    Saringan BV filter kualitas panghadéna

    Saringan médis dianggo dina alat-alat pangrojong pernapasan sapertos dukungan kahirupan sareng mesin ventilasi manusa, dipasang dina saluran napas antara alat sareng pasién. Ngaleupaskeun baktéri tina hawa anu dihirupkeun di lingkungan rumah sakit penting pisan pikeun panangtayungan pasién, tanaga rumah sakit anu sanésna sareng téknologi garis hirup alat sokongan napas.