Anesthesia

  • Disposable Video Laryngoscope for Intubation

    Laryngoscope Pidépat Pakai pikeun Intubasi

    Vdeo laryngoscopy mangrupikeun bentuk laringoskopi teu langsung dimana dokter henteu langsung mariksa laring. Sabalikna, laringna divisualkeun ku serat optik atanapi laringoskop digital (kaméra kalayan sumber cahaya) dilebetkeun sacara transnas (ngalangkungan irung) atanapi transorally (ngalangkungan sungut).

  • Disposable double lumen laryngeal mask airway and silicone lma for anesthesia

    Jalan tol masker laryngeal topeng tiasa dianggo sareng jalan silikon pikeun bius

    Laryngeal mask airway mangrupikeun alat saluran napas supraglottic anu dikembangkeun ku Archie Brain, MD sareng diwanohkeun kana prakték klinis di 1988. Dr Brain ngajelaskeun alat salaku "alternatif pikeun boh tabung endotracheal atanapi face-mask kalayan ventilasi tekanan spontan atanapi positip. Jalan udara topeng laringn dua-lumen dirancang sareng duanana lumen tina sedotan sareng ventilasi.

  • Double Lumen Endotracheal Tube

    Ganda Lumen Endotracheal Tube

    Tabung ganda-lumen (DLT) mangrupikeun tabung endotracheal anu dirancang pikeun ngasingkeun bayah sacara anatomis sareng fisiologis. Tabung dua lumen (DLT) mangrupikeun tabung anu paling sering dianggo pikeun masihan ventilasi mandiri pikeun tiap paru-paru. Ventilasi hiji-paru (OLV) atanapi isolasi paru-paru mangrupikeun pisah mékanis sareng fungsional tina 2 paru-paru pikeun ngamungkinkeun ventilasi selektif ngan ukur hiji paru. Paru-paru sanés anu sanés diventilasi pasipasi deflates atanapi digusur ku ahli bedah pikeun mempermudah paparan operasi pikeun operasi sanés jantung dina dada sapertos prosedur dada, esofagus, aorta sareng tulang tonggong. Kegiatan ieu marios panggunaan DLT, indikasi na, kontraindikasi, sareng komplikasi dina bedah toraks.

  • Medical Grade PVC Endotracheal Tube with suction catheter

    Tabung Médis Kelas Endotracheal Tube kalayan kateter nyeupan

    Tabung endotracheal didesain sareng catheter sedot, digabungkeun sareng fungsi tabung endotracheal sareng jalur sedot sasarengan, langkung merenah pikeun panggunaan klinis anesthesia.

  • Disposable Temperature Probe and Disposable SPO2 Sensor

    Pamakéan Suhu Panyabutan sareng Sensor SPO2 Pakai

    Disposable Temperature Probe Probe Produk BOT-B / BOT-D / BOT-Q Pambuka Panilitian suhu awak anu tiasa dianggo nganggo ciri fisik anu résistansi tina thermistor presisi tinggi di tungtung usik robih ku robihna suhu éksternal pikeun ngahubungkeun awak usik suhu ka monitor kalayan modul monitor suhu awak. Parobihan impédansi térmistor dirobih janten sinyal listrik sareng kaluaran ka monitor kanggo ngitung awak anu pakait ...
  • Top Suppliers China PVC Nasal Airway /Nasopharyngeal Airway

    Panyekel Top China PVC Nasal Airway / Nasopharyngeal Airway

    Kodeu Produk: BOT 128000 Perkenalan: Nasopharyngeal Airway mangrupikeun tabung anu didesain kanggo nyayogikeun jalan napas tina irung dugi ka faring posterior. Nasopharyngeal Airway tiasa nyiptakeun jalur patén sareng ngabantosan ngahalangan halangan saluran udara kusabab jaringan hypertrophic. Saluran napas Nasopharyngeal nyiptakeun jalan tol patén sapanjang jarak tabung. Nasopharyngeal Airway tiasa dikompromikeun upami saluran irung sempit sareng runtuh diameter jero saluran napas Nasopharyngeal sareng tiasa ...
  • Laryngeal Mask Airway (Silicone)

    Jalan Masker Laringnal (Silikon)

    Laryngeal mask airway mangrupikeun alat saluran napas supraglottic anu dikembangkeun ku Dr. Brain sareng diwanohkeun kana prakték klinis di 1988. Dr Brain ngajelaskeun alat salaku "alat alternatip pikeun bakung endotracheal atanapi mask-face sareng ventilasi tekanan spontan atanapi positip. Jalan tol topéng laring diwangun tina bahan baku silikon tingkat médis, gratis latex.

  • Disposable Breathing Circuit

    Sirkuit Napas Pakai

    Sirkuit pernapasan ngahubungkeun pasién kana mesin bius. Seueur desain sirkuit anu sanés parantos dikembangkeun, masing-masing kalayan tingkat tingkat efisiensi, genah, sareng kompleksitas.

  • Wholesale Female PVC Type Anesthesia Mask For Sale

    Grosir Masker Anesthesia Tipe Wanoja PVC Dijual

    Topeng bius digunakeun pikeun nutupan duanana sungut sareng irung pasien, pikeun nganteurkeun gas, sareng / atanapi ubar bius inhalasi anu sanés sateuacan, salami, sareng saatos prosedur bius. Kusabab variasi ukuran sareng bentuk raray, sababaraha ukuran topéng anesthesia béda-béda aya.

  • Hot sale Hme filter anesthesia and breathing system

    Hot sale Hme filter anesthesia sareng sistem pernapasan

    Panas sareng saringan pertukaran uap dimaksudkeun pikeun ngagentos fungsi pemanasan, pelembab sareng panyaringan normal tina saluran udara luhur nalika struktur ieu dipotong salami anesthesia sareng perawatan intensif.

  • Expandable Breathing Circuit Double Swivel Catheter Mount

    Réspirasi Sirkuit Napas Gandakan Tiup anu Tiup

    alat panyambung anu dianggo dina sirkuit pernapasan anu ngagaduhan hiji tungtung sabar sareng tungtung mesin. Éta dianggo dina sirkuit ventilator, sistem navigasi anesthesia, sareng sajabana. Éta ngandung konektor universal 15 mm, dihubungkeun sareng tungtung pasién. Tungtung mesin anu sanés nyambung kana konektor Y tina sistem navigasi ventilator atanapi anesthesia. Utamana dipaké pikeun gaduh kalenturan sareng sirkuit sareng nyingkahan kinking sirkuit sareng Halangan sirkuit. Éta mekarkeun sareng nahan jabatan normal na. Awak lumen digulung pikeun ngalegaan sareng nabrak sareng tiasa nahan sakumaha anu urang peryogikeun. Tabrakan sareng Ngirangan panjang dipasang kateter ngirangan rohangan maot tina circuit pernapasan pasién. Dipaké dina workstation anesthesia sareng dina ventilator

  • Medical Grade Material 100ml 150ml 200ml Pca And CBI Disposable Infusion Pump

    Bahan Médis Kelas 100ml 150ml 200ml Pca Sareng CBI Pompa Infus Pakai

    pompa infus disposable mangpaatkeun prinsip fisik anu sami: pangwatesan mékanis dina jalur aliran nangtukeun kagancangan cairan bertekanan. Pompa infusi anu tiasa dianggo tiasa dianggo di seueur daérah, kalebet perawatan bumi, PCA, analgesia epidural anu dikendali sabar, analgesia periferal kontinyu, analgesia epidural kontinyu, analgesia IV kontinyu, sareng aplikasi pediatrics. Kauntungan tina pompa infus pakai kaasup beurat entéh, ukuran alit, kesederhanaan panggunaan, mandiri tina catu daya éksternal, ngaleungitkeun kasalahan pemrograman, sareng disposability.

123 Teras> >> Halaman 1/3