topéng bius

  • Wholesale Female PVC Type Anesthesia Mask For Sale

    Grosir Masker Anesthesia Tipe Wanoja PVC Dijual

    Topeng bius digunakeun pikeun nutupan duanana sungut sareng irung pasien, pikeun nganteurkeun gas, sareng / atanapi ubar bius inhalasi anu sanés sateuacan, salami, sareng saatos prosedur bius. Kusabab variasi ukuran sareng bentuk raray, sababaraha ukuran topéng anesthesia béda-béda aya.