Analgesia

  • Medical Grade Material 100ml 150ml 200ml Pca And CBI Disposable Infusion Pump

    Bahan Médis Kelas 100ml 150ml 200ml Pca Sareng CBI Pompa Infus Pakai

    pompa infus disposable mangpaatkeun prinsip fisik anu sami: pangwatesan mékanis dina jalur aliran nangtukeun kagancangan cairan bertekanan. Pompa infusi anu tiasa dianggo tiasa dianggo di seueur daérah, kalebet perawatan bumi, PCA, analgesia epidural anu dikendali sabar, analgesia periferal kontinyu, analgesia epidural kontinyu, analgesia IV kontinyu, sareng aplikasi pediatrics. Kauntungan tina pompa infus pakai kaasup beurat entéh, ukuran alit, kesederhanaan panggunaan, mandiri tina catu daya éksternal, ngaleungitkeun kasalahan pemrograman, sareng disposability.