Tentang Kami

Profil Perusahaan

Nanchang Biotek Médis Téhnologi Co., Ltd. Code Kode Saham: 831448) mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi, khusus dina produksi, R&D sareng pamasaran produk anesthesia. Pabrik anyar kami aya di Taman Nasional Inovasi Médis sareng Farmasi, Zona Pangwangunan berteknologi tinggi Nanchang, ngalangkungan 33,000 méter pasagi. Biotek ngagaduhan manajemén kualitas luhur, R&D sareng tim téknis. Kami gaduh téknologi pamariksaan anu maju sareng kamar bersih, kalayan pangalaman manufaktur anu padet. Perusahaan urang dileler sértipikasi sistem manajemen mutu ISO 13485 sareng sertifikasi CE sareng sertifikasi USA FDA. Kami gaduh sababaraha patén-patén téknis, dasarna fokus kana produk bius dina operasi klinis.

about us

Parabot Produksi

Perusahaan urang ngamimitian bisnis ti pabrik produk bius biasa di jaman baheula dugi ka produksi alat bius anu paling canggih sareng alat asuhan ayeuna. Kisaran produk anesthesia kalebet: Pompa Infusion Pakai, Jalan Masker Laryngeal, Tabung Tracheal, Tabung Endotracheal bertulang, Sirkuit Pernapasan, Saringan Sistem Pernapasan, Topéng Anesthesia, Laryngoscope LED Pakai, Pidéo Laryngoscope, Paké Anesthesia Pakai, Pakét Catéter Venous Central sekali sareng asup Kisaran produk keperawatan kalebet: IV Cannula, Foley Catheter, Blood Pressure Transducer sareng sajabina.

factory
factory

Service kami

Kalayan filsafat bisnis "Quality First, Service Paramount" ogé sumanget perusahaan tina "Kesatuan sareng Integritas, Eksplorasi sareng Inovasi", Biotek teras-terasan bakti diri pikeun janten "perusahaan paling dipercaya anu dianugerahi ku ahli bius sadayana di panjuru dunya". Kami yakin pisan yén panilitian sareng inovasi mangrupikeun motivasi pamekaran perusahaan, sareng kualitas produk mangrupikeun kakuatan pangrojong pikeun pertumbuhan perusahaan.

Gawé babarengan

Parusahaan urang tulus ngabagéakeun sadayana palanggan ti bumi sareng luar negeri nganjang ka pabrik urang sareng ngabahas ngeunaan gotong royong sareng ngembangkeun industri médis.