• BOT-1
  • BOT-2
  • BOT-3
  • Technology

    Téknologi

    Kami gaduh sababaraha patén-patén téknis, dasarna fokus kana produk bius dina operasi klinis.

  • Certification

    Sertifikasi

    Perusahaan urang dileler sértipikasi sistem manajemen mutu ISO 13485 sareng sertifikasi CE sareng sertifikasi USA FDA.

  • Location

    Lokasi

    Pabrik anyar kami aya di Taman Nasional Inovasi Médis sareng Farmasi, Zona Pangwangunan berteknologi tinggi Nanchang, ngalangkungan 33,000 méter pasagi.

  • about us

Persatuan sareng Integritas

Pelopor sareng Inovatif

Janten Suplai Reputable Internasional Produk Anesthesia.

Nanchang Biotek Médis Téhnologi Co., Ltd. Code Kode Saham: 831448) mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi, khusus dina produksi, R&D sareng pamasaran produk anesthesia. Pabrik anyar kami aya di Taman Nasional Inovasi Médis sareng Farmasi, Zona Pangwangunan berteknologi tinggi Nanchang, ngalangkungan 33,000 méter pasagi. Biotek ngagaduhan manajemén kualitas luhur, R&D sareng tim téknis. Kami gaduh téknologi pamariksaan anu maju sareng kamar bersih, kalayan pangalaman manufaktur anu padet. Perusahaan kami dileler kalayan sertifikasi sistem manajemen mutu ISO 13485 sareng sertifikasi CE sareng sertifikasi USA FDA. Kami gaduh sababaraha patén-patén téknis, dasarna fokus kana produk bius dina operasi klinis.

Maca deui

Kadatangan Anyar

Produk Fitur